IsoDent Fluor+ Spray

En munskölj spray som är vårdande och skonsam samt effektivt skyddar mot karies, förebygger demineralisering och förbättrar hälsan hos munnens slemhinnor. IsoDent Fluor+ spray är särskilt anpassad för dig som bär tandställning.

IsoDent fluorskölj spray innehåller 0,15% fluor (1450 ppm) och ger ett effektivt skydd för dina tänder mot karies. För att skydda mot avmineralisering innehåller IsoDent Fluor+ Spray även xylitol och erytritol. Havtornsextrakt stärker, vårdar och återfuktar munnens slemhinnor och bidrar därmed till att läka mindre sår i munnen som lätt uppstår när man har tandställning. Den innehåller även kamomill som har en lugnande effekt på slemhinnorna. Ingrediensen lingon fungerar som ett naturligt konserveringsmedel.

Denna spray ger även en fräsch andedräkt, har en mild smak och är behaglig att använda.

En helt ny förpackning fluorskölj med tryckluft

Munskölj spray är förpackad i en sprayflaska med tryckluft, som gör produkten enklare att använda för dem som har tandställning, antingen utanpåliggande (”brackets”, ”räls”) eller på insidan (retainer). Trycket i flaskan gör det enklare att rikta munsköljssprayen mot problemområden, tandställningens fästpunkter och även in under dem.

En särskilt utvecklad fluorspray för dig som har tandställning

IsoDent Fluor+ Spray gör det enklare att göra rent i munnen eftersom man kan komma åt och skydda de områden där tandställningen fäster på tänderna (där de är som mest sårbara för kariesangrepp). Dessutom innehåller den naturliga örtextrakt som hjälper munnens slemhinnor att läka ut små sår som orsakas av de vassa kanterna på tandställningen.

IsoDent fluorspray ger 24h skydd mot hål i tänderna vid användning två gånger per dag. Använd varje morgon och kväll, gärna efter tandborstningen eller enligt din tandläkares rekommendationer.

Så här använder du IsoDent Fluor+ Spray

  1. Spraya lösningen på både tändernas insida och utsida
  2. Gurgla runt i munnen i ca 40 sekunder och spotta sedan ut.