IsoDent Fluor+

En ny vårdande fluorskölj som effektivt skyddar mot karies, förebygger demineralisering och förbättrar hälsan hos munnens slemhinnor. IsoDent Fluor+ är särskilt utvecklad för dig som bär tandställning.

Denna vårdande fluorskölj innehåller 0,15% fluor (1450 ppm), vilket ger ett effektivt skydd för dina tänder mot karies. Den unika kombinationen av xylitol och erytritol ger dessutom ytterligare skydd mot avmineralisering. Havtornsextrakt stärker munnens slemhinnor och bidrar till att läka mindre sår i munnen. Det hjälper även till att återfukta munnens slemhinnor. Kamomill har en lugnande effekt på slemhinnorna. Lingon fungerar som ett naturligt konserveringsmedel.

Denna munskölj ger en fräsch andedräkt, har en mild smak och är behaglig att använda.

En särskilt utvecklad fluorskölj för att lösa munvårdsproblem som orsakats av tandställning

Det blir enklare att hålla munnen ren med hjälp av fluorskölj eftersom man enkelt och effektivt kan skydda de områden där tandställningen fäster på tänderna (där de är som mest sårbara för kariesangrepp). Dessutom innehåller den naturliga örtextrakt som hjälper munnens slemhinnor att läka ut små sår som orsakats av vassa kanter på tandställningen.

IsoDent Fluor+ ger 24h skydd mot hål i tänderna vid användning två gånger per dag. Använd varje morgon och kväll efter tandborstningen eller på annat sätt som din tandläkare rekommenderar.

IsoDent Fluor+ finns även som en spray vilket underlättar för dig att applicera produkten på särskilt utsatta områden.