IsoDent Ortho

Rengöring för löstagbar tandställning och för bettskenor.

Användning av en avtagbar tandställning eller en bettskena ändras munhålans mikromiljö. En biofilm med flera lager av bakterier och tillväxt av svamp kan utvecklas i munnen, vilket kan orsaka inflammation och göra din tandställning mer obekväm att bära.

En välskött tandställning gör det lättare att le medan du bär den. IsoDent Ortho är en effektiv, lättanvänd rengöringsvätska för avtagbara tandställningar och munskydd som lämnar en fräsch mintsmak. Även om IsoDent Ortho är skoningslöst mot rester, svamptillväxt och bakterier, är den skonsam för din tandställning. Det betyder att den kan användas varje dag.

Använd IsoDent Ortho!

IsoDent Ortho har utvecklats speciellt för rengöring och desinficering av avtagbara tandställningar och bettskenor. Det är effektivare än de produkter som normalt rekommenderas för handtvättande tandställningar och bettskenor, och det ger dig också en fräsch mintsmak.

IsoDent Ortho är också skonsam. Det skadar inte de svaga lederna och metalldelarna på tandställningen eller slits ner eller repar bettskenan.

Att använda IsoDent Ortho betyder att du kan rengöra din tandställning eller bettskena med ett rengöringsmedel, vilket ger en bättre lösning till ett kostnadseffektivt pris. IsoDent är ett flytande koncentrat. Den säljs i en 250 ml flaska, som ger rengöringsvätska för en användare i 3 månader när den används dagligen. Det låga pH-värdet för IsoDent Ortho-lösningen när den är färdig att användas garanterar att produkten är hygienisk och när den väl blandats förblir den effektiv för flera användningsområden.

Varför är IsoDent Ortho så effektiv?

IsoDent Ortho rengör löstagbara tandställningar och bettskenor skonsamt men effektivt. Dess effektivitet är beroende av en speciell blandning av ättiksyra och ortofosforsyra. Denna blandning tar bort rester, missfärgning och plack från din tandställning. Samtidigt förstör det bakterier och svamptillväxt utan att skada själva tandställningen.